Halibut Cu Crustă De Ierburi

Halibut Cu Crustă De Ierburi
Halibutul cu crustă de ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 235 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mărar, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Dijon și iarbă Panko-halibut cu crustă, Crispy Herb Crusted Halibut cu țelină creț și Haricots Verts, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Combinați pesmet panko, pătrunjel, mărar, arpagic, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie, sare de mare și piper negru într-un castron. Gustați și reglați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Piper NegruPiper Negru
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SareSare
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Clătiți fileurile de halibut și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați fileurile de halibut pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Puneți cu generozitate firimiturile de ierburi peste pește și apăsați ușor amestecul de firimituri pe fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de firimituri se rumeneste ușor și peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista