Halibut Cu Crustă De Ierburi

Halibutul cu crustă de ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 235 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, mărar, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Dijon și iarbă Panko-halibut cu crustă, Crispy Herb Crusted Halibut cu țelină creț și Haricots Verts, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Combinați pesmet panko, pătrunjel, mărar, arpagic, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie, sare de mare și piper negru într-un castron. Gustați și reglați cu mai multă sare, dacă doriți.
Clătiți fileurile de halibut și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Așezați fileurile de halibut pe foaia de copt pregătită.
Puneți cu generozitate firimiturile de ierburi peste pește și apăsați ușor amestecul de firimituri pe fiecare file.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de firimituri se rumeneste ușor și peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio