Halibut cu crustă de arpagic
Halibutul cu crustă de arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 251 calorii, 43G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți garnitură: arpagic, arpagic, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Parmezan De Cartofi Și Tilapia Cu Crustă De Arpagic, Halibut cu crustă de migdale condimentată cu piure de cartofi dulci de dovleac, și Miso-Halibut glazurat cu ulei de arpagic și orez negru.
Instrucțiuni
Tăiați cartoful pe partea grosieră a unei răzătoare; stoarceți excesul de lichid.
Combinați cartoful mărunțit, arpagicul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron mic.
Presărați ambele părți ale fileurilor de pește uniform cu 1/2 linguriță rămasă fiecare de sare și piper.
Presărați 1 parte a fiecărui file cu coajă de lămâie. Bateți 1/4 cană de amestec de cartofi uniform peste coaja de lămâie pe fiecare file.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați 2 fileuri, cu cartoful în jos. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand cartoful incepe sa se rumeneasca.
Transferați peștele, cu cartoful în sus, într-o tigaie jellyroll unsă. Repetați cu restul de 1 linguriță de ulei și restul de 2 file de pește.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.