Halibut Cu Clementină Gremolata
Halibutul cu clementină Gremolatan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 628 calorii, 65g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $12.87 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pătrunjel, clementină, Clementine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Pâine Plată Cu Coaste Scurte Cu Clementine Gremolata, Halibut la grătar cu Gremolata de Lămâie-Mentă, și Fripturi de Halibut la grătar pe un pat de rucola cu salată de roșii și Gremolata.
Instrucțiuni
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) a clementinelor. Tăiați coaja (rezervați carnea pentru o altă utilizare).
Combinați coaja de clementină tocată, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat și sarea de mare într-un castron mic. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin și se lasă gremolata deoparte. Gremolata înainte poate fi pregătită cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.Preîncălziți cuptorul la 177°.folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de clementină în patru benzi lungi de 2 inci (numai partea portocalie).
Tăiați patru pătrate de 12 inci hârtie pergament.
Așezați fileul de halibut în centrul fiecărui pătrat de hârtie pergament.
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat.
Stropiți ușor halibutul cu ulei de măsline.
Așezați 1 fâșie de coajă de clementină, tăiată cu fața în sus, pe fiecare file de halibut. Aduceți 2 margini de hârtie pergament împreună de-a lungul părții lungi a fileului de pește și pliați marginile pergamentului împreună de 3 până la 4 ori. Puneți ambele margini rămase de pergament sub File pentru a crea pachet și așezați pachetul de pergament pe foaia de copt cu margini. Repetați cu fileurile de pește rămase. Pachetele de halibut înainte pot fi făcute cu 4 ore înainte. Se răcește pe foaia de copt cu margini.
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 18 minute (pentru a verifica coacerea, desfaceți pachetul și introduceți furculița în file).
Scoateți foaia de copt cu margini din cuptor. Desfaceți peștele.
Așezați fileurile de halibut pe farfurii, lingurați gremolata și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.