Halibut Cu Clementină Gremolata

Halibut Cu Clementină Gremolata
Halibutul cu clementină Gremolatan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 628 calorii, 65g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $12.87 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pătrunjel, clementină, Clementine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Pâine Plată Cu Coaste Scurte Cu Clementine Gremolata, Halibut la grătar cu Gremolata de Lămâie-Mentă, și Fripturi de Halibut la grătar pe un pat de rucola cu salată de roșii și Gremolata.

Instrucțiuni

1
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) a clementinelor. Tăiați coaja (rezervați carnea pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați coaja de clementină tocată, pătrunjelul tocat, usturoiul tocat și sarea de mare într-un castron mic. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin și se lasă gremolata deoparte. Gremolata înainte poate fi pregătită cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.Preîncălziți cuptorul la 177°.folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de clementină în patru benzi lungi de 2 inci (numai partea portocalie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
ClementinăClementină
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați patru pătrate de 12 inci hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
4
Așezați fileul de halibut în centrul fiecărui pătrat de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
5
Se presară sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Stropiți ușor halibutul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
HalibutHalibut
7
Așezați 1 fâșie de coajă de clementină, tăiată cu fața în sus, pe fiecare file de halibut. Aduceți 2 margini de hârtie pergament împreună de-a lungul părții lungi a fileului de pește și pliați marginile pergamentului împreună de 3 până la 4 ori. Puneți ambele margini rămase de pergament sub File pentru a crea pachet și așezați pachetul de pergament pe foaia de copt cu margini. Repetați cu fileurile de pește rămase. Pachetele de halibut înainte pot fi făcute cu 4 ore înainte. Se răcește pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
ClementinăClementină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 18 minute (pentru a verifica coacerea, desfaceți pachetul și introduceți furculița în file).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți foaia de copt cu margini din cuptor. Desfaceți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați fileurile de halibut pe farfurii, lingurați gremolata și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista