Halibut cu ciorbă Elvețiană, praz și tocană de piper
Halibutul cu brânză elvețiană, praz și tocană de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $7.24 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, dovlecei de nucă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Halibut cu crustă Panko cu smog elvețian, Praz și Swiss Chard Tarta, și Praz Și Swiss Chard Tarta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
3
Adăugați ceapa, prazul și usturoiul, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați dovleceii, smogul elvețian, ardeii grași roșii și galbeni, semințele de fenicul, cimbru și ardeiul roșu zdrobit. Condimentați legumele generos cu sare și piper, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pesmet, Câteva Pumni
Chard Elvețian
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Întindeți jumătate din tocană de legume într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 8 x 11 inci. Condimentați halibutul cu sare și piper și cuibăriți fileurile în tocană; acoperiți cu restul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când halibutul este doar gătit.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.