Halibut cu Chutney picant de mentă-coriandru

Halibut cu Chutney picant de mentă-coriandru
Halibut cu mentă picantă-chutney de coriandru este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir, cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chutney de coriandru-mentă, Chutney De Coriandru-Mentă, și Chutney de mentă-coriandru.

Instrucțiuni

1
Scoateți semințele din jumătate de piper serrano; lăsați semințele în cealaltă jumătate de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
PiperPiper
SemințeSemințe
2
Așezați ambele jumătăți de ardei într-un mini robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați coriandru și următoarele 9 ingrediente (prin usturoi); procesați până se omogenizează. Se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
UsturoiUsturoi
MentăMentă
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați garam masala și 1/4 linguriță sare; presărați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
PeștePește
SareSare
6
Adăugați ulei și unt în tigaie; se învârte până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Serviți chutney cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista