Halibut cu mentă picantă-chutney de coriandru este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 33g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir, cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chutney de coriandru-mentă, Chutney De Coriandru-Mentă, și Chutney de mentă-coriandru.
Instrucțiuni
1
Scoateți semințele din jumătate de piper serrano; lăsați semințele în cealaltă jumătate de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Piper
Semințe
2
Așezați ambele jumătăți de ardei într-un mini robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați coriandru și următoarele 9 ingrediente (prin usturoi); procesați până se omogenizează. Se amestecă menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Mentă
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Combinați garam masala și 1/4 linguriță sare; presărați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Pește
Sare
6
Adăugați ulei și unt în tigaie; se învârte până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.