Halibut cu Caper Salsa Verde

Halibut cu Caper Salsa Verde
Rețeta Halibut cu Caper Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. O porție conține 230 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $6.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Un amestec de șalotă, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut la cuptor cu Salsa Verde, și Halibut La Cuptor Cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de ulei, 1/8 linguriță de piper, pătrunjel și următoarele 6 ingrediente (prin pasta de hamsii) într-un castron mic, aruncând bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați fileurile de pește uniform cu sare și restul de 1/8 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
File De PeșteFile De Pește
SareSare
5
Adăugați fileuri de pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți pește cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Revista