Halibut Copt În Pergament Cu Coriandru Și Ghimbir

Halibut Copt În Pergament Cu Coriandru Și Ghimbir
Halibutul copt în pergament cu coriandru și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 707 calorii. Pentru $9.7 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, sare de mare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma hârtia de orez, puteți urma acest fel principal cu Nu Coace Orez Krispies Owl Cookie-Uri ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament, Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament, și Halibut Ușor Copt Cu Pergament pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați fiecare bucată de halibut în centrul unei foi de pergament. Condimentează ușor cu mare salt.In un castron mic, se amestecă împreună ingredientele rămase până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați o lingură plină de amestec deasupra fiecărei bucăți de halibut și întindeți uniform.Aduceți 2 laturi opuse ale pergamentului împreună și pliați. Continuați să pliați până la capăt până ajungeți la pește. Răsuciți ambele capete ale pergamentului, astfel încât să arate ca un înveliș de bomboane tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați fiecare pachet pe o foaie de copt și coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați fiecare pachet pe o farfurie și aveți grijă când deschideți aburul va fi foarte fierbinte!

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Revista