Ceviche de Halibut-Mango necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $10.26 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 351 calorii, 45g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, suc de lămâie, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Halibut-Ceviche De Mango, Halibut-Ceviche De Mango, și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană.
Instrucțiuni
1
Combinați halibutul cubat, sucul de lămâie, sucul de lămâie, tequila, ardeii jalapeno tocați și 1 mango tăiat cubulețe într-un castron nemetalic. Acoperiți și refrigerați timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Pentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor Piure
Halibut
Tequila
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
După ce ceviche a stat 1 1/2 ore, adăugați ardeiul verde, ceapa dulce și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceapă Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3
Se amestecă bine, apoi se recuperează și se dă la frigider încă 30 de minute.
4
Îndoiți restul de mango tăiat cubulețe, coriandru și pătrunjel; condimentează după gust cu sare înainte de servire.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.