Halibut Ceresc

Halibut Ceresc
Halibutul ceresc este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 216 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 272 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, ceapă verde, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Hummus Ceresc, și Baclava Cerească.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați parmezanul, untul, maioneza, sucul de lămâie, ceapa verde, sarea și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
ParmezanParmezan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aranjați fileurile de halibut în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se fierbe fileurile de halibut 8 minute în cuptorul pregătit sau până se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se întinde cu amestecul de brânză parmezană și se continuă fierberea 2 minute, sau până când toppingul este bubuit și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista