Halibut Braconat răcit cu Salsa proaspătă de caise

Halibut fiert răcit cu Salsa proaspătă de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $14.34 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 500 de calorii, 78g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de caise, semințe de muștar maro, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de dovlecei răcită cu Salsa de legume proaspete, Halibut copt în Salsa verde proaspătă, și Halibut la grătar și Salsa proaspătă de Mango.
Instrucțiuni
Puneți uleiul și semințele de muștar într-o tigaie, acoperiți și încălziți la foc mediu-mare. Vor începe să explodeze sălbatic. Când sunetele care apar se sting, scoateți-le de pe foc.
Se lasă să se răcească ușor, neacoperit.
Jumătate și caise de groapă; tăiat în 1/2-in. dice. Puneți caisele tăiate cubulețe într-un castron mare și aruncați ușor cu suc de lămâie, ceapă, coriandru, chile și semințe de muștar cu ulei. Se amestecă 2 lingurițe. sare și se răcește timp de cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și umpleți-o pe jumătate cu apă.
Adăugați 1 linguriță. sare și felii de lămâie.
Încălziți apa la foc mediu până când fierbeți ușor.
Adăugați pește și gătiți, acoperit, până când este doar opac în centru (tăiat pentru a verifica), 5 până la 8 minute.
Transferați peștele cu o spatulă pe un platou și răciți cel puțin 20 de minute. Se condimentează cu sare după gust și se servește rece, cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.