Halibut ars în tigaie cu unt de fenicul Herbat și mazăre dulce

Halibut ars în tigaie cu unt de fenicul Herbat și mazăre dulce
Pan-tocită Halibut cu unt de fenicul Herbed și mazăre dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 741 calorii, 35g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $ 6.97 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, mazăre, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut Ars Cu Sos De Roșii Herbat, Halibut tăiat în tigaie cu porumb dulce, și Halibut și porumb Hobo pachete cu unt Herbed.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați bulbul de fenicul și următoarele 4 ingrediente; se sotează la foc mediu 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Îndepărtați amestecul de fenicul cu o lingură pliată și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Combinați 3/4 cană de apă și cub de bouillon în aceeași tigaie, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați roșii și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 10 până la 12 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol mic, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Întoarceți sosul în tigaie;amestecați frișca. Gatiti la foc mediu 8 minute sau pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se ia de pe foc; amestecați treptat 1/2 cană de unt. Se amestecă amestecul de fenicul rezervat. Puneți deoparte, păstrând cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
9
Presărați fileurile uniform cu sare și piper kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
10
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați pește. Gatiti, cu pielea in sus, 4 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți peștele și gătiți încă 4 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă mazărea și următoarele 3 ingrediente; gătiți 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se toarnă sosul de fenicul uniform pe 4 farfurii de servire și se acoperă cu halibut. Puneți amestecul de mazăre uniform pe fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista