Halibutul ars cu sos de roșii cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 214 calorii, 34G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, capere, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Halibut prăjit cu vinetă de roșii, Halibut ars cu sos Verde, și Halibut ars cu sos galben-piper.
Instrucțiuni
1
Uscați peștele cu prosoape de hârtie. Condimentează peștele cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Gătiți peștele în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează cu o furculiță și este opac pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Transferați peștele într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și sotati 1 până la 2 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă caperele, busuiocul, oregano și restul de 1/4 linguriță. sare; gatiti 1 minut. Reduceți căldura la minim, adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute. Pește de top cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Capere
Usturoi
Busuioc
Ceapă
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
* Halibutul congelat sau codul proaspăt sau congelat pot fi înlocuite.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.