Halibut aburit cu Kale și nuci

Halibutul aburit cu Kale și nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 198g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1303 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 35.46 pe portie, această rețetă acoperă 67% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei prăjiți de ghindă, kale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut Aburit, Halibut Aburit, și Halibut aburit cu sotie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți ambele părți ale întregului pește cu 2 linguri de ulei și așezați-le într-un singur strat într-o tigaie. Condimentează cu 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper.
Tăiați lămâile transversal în 10 felii și așezați deasupra peștelui. Prăjiți până când peștele este doar gătit, aproximativ 15 minute. Între timp, într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați nucile. Se amestecă ocazional până se rumenesc ușor, 3 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte într-un bol.
Adăugați uleiul rămas și untul și usturoiul în tigaie; gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați varza, 1/2 cană de apă și sarea rămasă. Aruncați, acoperiți și gătiți până se ofilesc, 5 minute.
Serviți 4 fileuri cu kale și dovlecelul de ghindă prăjit. Rezervați 4 fileuri pentru Halibut învelit în frunze de struguri; înghețați celălalt
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.