Halibut aburit cu ghimbir, portocale și var

Halibut aburit cu ghimbir, portocale și var
Halibutul aburit cu ghimbir, portocală și Var este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir măcinat, cayenne, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut aburit cu ghimbir proaspăt, Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză, și Biban de mare aburit cu var și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În partea de jos a unui abur cu lățimea de 11 până la 12 inci sau într - o tigaie adâncă de 5 până la 6 litri, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie și ghimbirul măcinat. Setați un suport antiaderent sau Uns cu cel puțin 1 inch deasupra suprafeței sucului (ridicați, dacă este necesar, pe marginea unei tigaie cu cheesecake sau trei curate, goale de 2 până la 3 inci.- cutii înalte cu ambele capete îndepărtate). Acoperiți tigaia și aduceți sucul la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Clătiți peștele. Puneți bucățile ușor depărtate pe raft peste sucul clocotit; acoperiți tigaia și reduceți focul la mediu. Aburiți până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 10 minute. Ridicați suportul. Cu o spatulă largă, ridicați peștele de pe raft și așezați-l pe o farfurie caldă; acoperiți pentru a vă încălzi. Creșteți căldura la mare și fierbeți sucurile de tigaie, neacoperite, până când sunt reduse la aproximativ 1 1/2 căni, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 3 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați amestecul, împreună cu ghimbirul proaspăt, la sucurile de tigaie reduse; se amestecă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați sare și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Împărțiți sosul uniform între patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Așezați o bucată de pește în sos pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Încingeți fiecare porție cu câteva picături de ulei de chili și bucăți de coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Coaja De TeiCoaja De Tei
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista