Halibut aburit cu ghimbir, portocale și var
Halibutul aburit cu ghimbir, portocală și Var este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir măcinat, cayenne, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut aburit cu ghimbir proaspăt, Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză, și Biban de mare aburit cu var și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În partea de jos a unui abur cu lățimea de 11 până la 12 inci sau într - o tigaie adâncă de 5 până la 6 litri, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie și ghimbirul măcinat. Setați un suport antiaderent sau Uns cu cel puțin 1 inch deasupra suprafeței sucului (ridicați, dacă este necesar, pe marginea unei tigaie cu cheesecake sau trei curate, goale de 2 până la 3 inci.- cutii înalte cu ambele capete îndepărtate). Acoperiți tigaia și aduceți sucul la fierbere la foc mare.
Clătiți peștele. Puneți bucățile ușor depărtate pe raft peste sucul clocotit; acoperiți tigaia și reduceți focul la mediu. Aburiți până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 8 până la 10 minute. Ridicați suportul. Cu o spatulă largă, ridicați peștele de pe raft și așezați-l pe o farfurie caldă; acoperiți pentru a vă încălzi. Creșteți căldura la mare și fierbeți sucurile de tigaie, neacoperite, până când sunt reduse la aproximativ 1 1/2 căni, 10 până la 12 minute.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 3 linguri de apă.
Adăugați amestecul, împreună cu ghimbirul proaspăt, la sucurile de tigaie reduse; se amestecă până la fierbere.
Adăugați sare și cayenne după gust.
Împărțiți sosul uniform între patru farfurii.
Așezați o bucată de pește în sos pe fiecare farfurie.
Încingeți fiecare porție cu câteva picături de ulei de chili și bucăți de coajă de tei.