Half Pounders umplute

Half Pounders umplute
Stuffed Half-Pounders este o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 166 de calorii, 7 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână gust de murături cu mărar, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 29%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Taitei de un sfert de lire rapid, The Halloween Expresso - rom, espresso, sirop de arțar și jumătate și jumătate și Half & Half Linguini cu taitei de dovlecel cu aromă divină, ierburi și capere prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ouăle, sarea și piperul; sfărâmă carnea de vită peste amestec și amestecă bine. Modelați în opt chifle subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați patru chifle cu ceapă, roșii și gust. Acoperiți cu chiftelele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila. Se prăjesc la 4-6 inchi de la căldură timp de 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 160° și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista