Hachiya Curmal Japonez Cardamom Șerbet
Hachiya curmal japonez Cardamom Sherbet ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 3,54 USD pe porție. O porție conține 1640 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lapte, Hachiya persimmon pur arkulpe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, șerbet kokum sau suc kokum , cum se face șerbet kokum, și Persimmon Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul, apa, siropul de porumb și sarea la fiert într-o cratiță de 1 1/2 litru, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți siropul până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute. Se amestecă cardamomul și se răcește complet.
Se amestecă împreună curmal japonez pur aproxume, sirop de cardamom, lapte, jumătate și jumătate, și suc de lămâie și se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 3 ore.
Congelați amestecul în aparatul de înghețată, apoi transferați-l într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări.
Laptele de lapte poate fi răcit 1 zi. Sherbet păstrează 1 săptămână.