Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hache Parmentier. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, parmezan, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Foie Hach, Broccoli Hache, și Carottes saut oktime au chimion et boeuf Hach oktime recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul cu 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați carnea, sosul și legumele într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu doar până când totul este încălzit. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Turnați amestecul încălzit într-o farfurie mare de plăcintă de sticlă sau într-un vas rotund de copt din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Adăugați hreanul la cartofii încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Întindeți piureul de cartofi peste amestecul de carne, netezind cu o spatulă și răspândindu-se pe marginile vasului de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Presărați blatul cu firimiturile de pâine și parmezanul. Punctați blatul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Coaceți timp de 45 de minute pe raftul superior al cuptorului. Ridicați temperatura cuptorului pentru a se fierbe și a se fierbe doar până când firimiturile se rumenesc, aproximativ 1 minut.