Habanero cu miere și sos Tartar de usturoi prăjit
Habanero miere și sos tartar usturoi prăjită este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți ulei de porumb, sare de mare, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de mango Habanero, și Conopidă De Miere Cu Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de porumb într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ardeii habanero și sarea de mare. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Se amestecă mierea în apă până se dizolvă, apoi se toarnă în amestec de usturoi. Fierbeți până când apa s-a evaporat aproape, apoi răzuiți amestecul într-un bol metalic.
Se amestecă smântâna, muratul și maioneza.
Puneți amestecul în frigider și răciți până la rece. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.