Găuri De Gogoși Înmuiate În Sirop De Arțar

Găuri De Gogoși Înmuiate În Sirop De Arțar
Găuri de gogoși îmbibate cu sirop de arțar este un vegetarian rețetă cu 50 de porții. Această masă de dimineață are 168 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de plus 1/4 cană de lapte, ouă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Găuri De Gogoși Cu Sirop De Căpșuni, Găuri De Gogoși De Măduvă Osoasă De Arțar, și Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele, smântâna și 1 lingură de apă într-o cratiță mică până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 110 Diametru -115 diametru F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferîntr-un castron mic și amestecați un vârf de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați drojdia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
5
Folosind un mixer electric, bateți zahărul rămas 1/3 cană și ouăle într-un castron mare până lapal și spumos, aproximativ 3 minute. Blândse amestecă în amestec de drojdie și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați2 căni de făină și sare; se amestecă până se formează un aluat foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
7
Acoperiți vasul cu o bucătărie curatăprosop.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald, fără pescajzona până se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.(Alternativ, acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească timp de 8 ore la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Punch jos aluatul si se framanta mai multese transformă în castron; forma într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Transferați pe o suprafață de lucru înflorită.
11
Sprinkledough cu făină și rola la 1/2" grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
12
Tăiați găurile de gogoși cu tăietorul de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
13
Transferați pe o foaie de copt cu făină. Acoperițicu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Se toarnă siropul într-un castron mare. Atașați termometrul deep-fry pe partea laterală a unui vas mare; se toarnă ulei la o adâncime de 2" și se încălzește la foc mediu până când termometrul se înregistrează 350 F. lucrând în loturi, prăjiți gogoșile,amestecând ușor cu o lingură cu fante pentru a menține gogoșile rotind, până se rumenesc,aproximativ 2 minute pe lot. Folosind slottedspoon, transferați gogoșile într-un castron de arțar; lăsați să se înmoaie, întorcându-se pe măsură ce se adaugă mai multe gogoși, până când gogoșile absorb siropul,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista