Găuri De Gogoși Înmuiate În Sirop De Arțar
Găuri de gogoși îmbibate cu sirop de arțar este un vegetarian rețetă cu 50 de porții. Această masă de dimineață are 168 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de plus 1/4 cană de lapte, ouă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Găuri De Gogoși Cu Sirop De Căpșuni, Găuri De Gogoși De Măduvă Osoasă De Arțar, și Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, smântâna și 1 lingură de apă într-o cratiță mică până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 110 Diametru -115 diametru F.
Transferîntr-un castron mic și amestecați un vârf de zahăr.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Folosind un mixer electric, bateți zahărul rămas 1/3 cană și ouăle într-un castron mare până lapal și spumos, aproximativ 3 minute. Blândse amestecă în amestec de drojdie și unt topit.
Adăugați2 căni de făină și sare; se amestecă până se formează un aluat foarte moale.
Acoperiți vasul cu o bucătărie curatăprosop.
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald, fără pescajzona până se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.(Alternativ, acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească timp de 8 ore la frigider.)
Punch jos aluatul si se framanta mai multese transformă în castron; forma într-o minge.
Transferați pe o suprafață de lucru înflorită.
Sprinkledough cu făină și rola la 1/2" grosime.
Tăiați găurile de gogoși cu tăietorul de prăjituri.
Transferați pe o foaie de copt cu făină. Acoperițicu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească20 de minute.
Se toarnă siropul într-un castron mare. Atașați termometrul deep-fry pe partea laterală a unui vas mare; se toarnă ulei la o adâncime de 2" și se încălzește la foc mediu până când termometrul se înregistrează 350 F. lucrând în loturi, prăjiți gogoșile,amestecând ușor cu o lingură cu fante pentru a menține gogoșile rotind, până se rumenesc,aproximativ 2 minute pe lot. Folosind slottedspoon, transferați gogoșile într-un castron de arțar; lăsați să se înmoaie, întorcându-se pe măsură ce se adaugă mai multe gogoși, până când gogoșile absorb siropul,aproximativ 15 minute.