Găuri De Gogoși Din Semințe De Lămâie-Mac
Reteta gauri de gogoasa de lamaie-Mac este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 36 de cenți pe porție, veți obține o masă de dimineață care servește 24. O porție conține 118 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, coajă de lămâie, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chewy migdale mac semințe Granola Baruri (lamaie mac Semințe de variație prea), Arta gogoasa găuri, și Ciocolata Gogoasa Găuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați făina, semințele de mac, coaja de lămâie, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, amestecați ouăle, zahărul, laptele de unt, untul topit și vanilia pentru a se amesteca. Se amestecă în ingrediente uscate până se amestecă bine. Se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră sau până la 3 ore.
Răzuiește aluatul pe o suprafață cu făină generoasă. Cu mâinile făinoase, rotiți aluatul în bile de 1 inch.
Așezați găurile de gogoși pe o foaie de copt cu făină.
Între timp, umpleți o friteuză electrică pe linia de umplere sau turnați aproximativ 4 inci de ulei într - o tigaie de 5 până la 6 litri; încălziți la 37
Folosind o lingură cu fante pentru a ridica una sau două găuri de gogoși la un moment dat, coborâți ușor trei sau patru găuri în ulei și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc, 3 până la 4 minute (pentru a verifica sincronizarea, tăiați prima gaură de gogoașă pentru a testa). Folosind lingura cu fante, transferați găurile de gogoși pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați pentru a prăji găurile rămase.
Când este suficient de rece pentru a manipula, rotiți fiecare gaură în glazură pentru a acoperi.
Așezați pe o farfurie și lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 2 minute.
Glazură de lămâie. Într-un bol, amestecați 1/4 cană de suc de lămâie și 2 căni de zahăr pudră până se omogenizează.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Pivnițe Classique Riesling]()
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.