Gătiți cartea: sandvișuri cu friptură, roșii și ceapă

Gatiti cartea: sandvișurile cu friptură, roșii și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 549 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, rucola pentru copii, friptură pentru ochi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul chipotle conservat, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc, Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, și Gatiti cartea: sandwich-uri Monte Cristo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați uleiul de măsline și usturoiul peste fripturi. Condimentați generos fiecare parte a fripturilor cu sare și piper. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Pentru a face maioneza chipotle: împărțiți ardeiul chipotle în jumătate; scoateți semințele. Pur și simplu cu sosul adobo într-un procesor sau tăiați foarte bine. Se amestecă pur și simplu în maioneză. Rezervă.
Cu treizeci de minute înainte de gătit, scoateți fripturile din frigider, astfel încât acestea să ajungă la temperatura camerei.
Curățați și tăiați ceapa roșie în felii de 1/2 inch.
Ungeți ceapa și roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți ceapa la foc moderat până se termină, aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Puneți într-un castron și aruncați cu oțetul balsamic. Rezervați și păstrați cald.
Grătar friptura. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Se scoate de pe grătar și se lasă să se odihnească 5 minute.
Tăiați în felii de 1/4 inch.
Tăiați bagheta în patru bucăți de 5 până la 6 inci. Împărțiți fiecare în jumătate și periați ușor cu ulei de măsline. Grătiți firimitul cu fața în jos până se încălzește.
Întindeți maioneza chipotle pe o bucată de baghetă, tăiați roșia în jumătăți de lună și puneți felii pe pâine cu friptura, ceapa și rucola. Acoperiți cu vârful baghetei și serviți.