Gătiți cartea: puiul prăjit cu o oală al lui Thomas Keller

Gătiți cartea: puiul prăjit cu o oală al lui Thomas Keller
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 199 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, unt, sare și piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Puiul prăjit simplu preferat al lui Thomas Keller, Pieptul de pui al lui Thomas Keller cu tarhon, și Thomas Keller ' s Buttermilk Fried Chicken pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi pregătiți puiul. Pentru a îndepărta osul din partea superioară a sânului, folosiți un cuțit mic pentru a răzui de-a lungul osului pentru a-l expune, apoi introduceți cuțitul și treceți-l de-a lungul osului, separându-l de carne. Folosiți degetele pentru a-l slăbi mai departe, apucați vârful osului și trageți-l afară. Puneți vârfurile aripilor înapoi și sub gât.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Legarea puiului ridică sânul și aduce picioarele în poziție pentru o prăjire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Tăiați o lungime de șnur de bumbac. Cu puiul pe spate, strecurați șirul sub coadă și aduceți capetele peste picioare pentru a forma o cifră opt. Buclați peste capătul fiecărui picior și trageți corzile strâns pentru a aduce picioarele împreună. Desenați șirul înapoi sub picioare și aripi de ambele părți ale gâtului. Trageți strâns, înfășurați un capăt în jurul gâtului și legați cele două capete. Sare puiul uniform peste tot. Sarea grosieră are o textură bună de boabe mari, care facilitează calibrarea cantității de sare pe care o puneți pe pui; presărați-l de sus, astfel încât să cadă ca Zăpada. Se condimentează generos cu piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 km F, puneți toate legumele și ierburile împreună în fundul unei oale mari, grele, rezistente la cuptor și condimentați cu sare și piper. Puneți puiul deasupra, punctați cu untul și prăjiți descoperit timp de 45 până la 60 de minute (sau mai mult), în funcție de mărimea puiului. Se face atunci când articulația piciorului este străpunsă cu un cuțit și sucurile curg limpede, nu Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Lăsați puiul să se odihnească câteva minute înainte de a sculpta și serviți în stil familial cu toate legumele și sucurile caramelizate din oală pe un platou și bucățile de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista