Gătiți cartea: Obraji de vită înăbușiți cu rodie cu piure de dovlecei de nucă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gatiti cartea: obrajii de vita cu rodie cu piure de dovleac ar putea fi o reteta uimitoare de incercat. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, dovlecei de nucă, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pat bucăți de carne de vită obraz uscat. Se condimentează cu sare și piper pe toate părțile și se dragează într-un strat ușor de făină.
Încălziți uleiul într-o oală mare, sigură pentru cuptor sau cuptor olandez la foc mare până când uleiul începe să iasă. Scuturați excesul de făină și așezați obrajii de vită într-un singur strat pe fundul tigaiei (lucrând în loturi dacă este necesar). Se rumenesc pe fiecare parte până devin ușor aurii.
Îndepărtați obrajii de vită cu clești și puneți-i deoparte într-un castron.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în tigaie (adăugând ulei suplimentar dacă fundul este foarte uscat) și transpirați la foc mic până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare și piper și răzuiește orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Întoarceți obrajii de vită în oală și adăugați vinul și o cană de suc de rodie. Aduceți doar la fierbere, amestecând. Acoperiți și transferați la cuptor pentru a fierbe timp de 3 până la 4 ore.
Între timp, feliați dovleceii pe jumătate pe lungime și scoateți semințele. Ungeți cu generozitate o tavă de copt și așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos. Prăjiți aproximativ 1 oră în timp ce obrajii de vită se fierb sau până când vârfurile sunt moi la atingere și carnea de dedesubt este fragedă.
Lăsați să se răcească și răzuiți carnea din piei cu o lingură.
Se transferă într-o cratiță și se adaugă untul, smântâna și câteva vârfuri de sare amestecând la foc mediu. Folosind un blender manual, procesați până se omogenizează.
Întoarceți oala cu obrajii de vită la aragaz.
Transferați carnea de vită într-un vas separat cu grijă cu o lingură cu fante.
Adăugați ceașca rămasă de suc de rodie și reduceți sosul la aproximativ jumătate, în funcție de cât de mult lichid este pentru început. Aranjați obrajii de vită pe o farfurie cu o lingură de piure de dovlecei și acoperiți cu o oală sau două din sos.
Se ornează cu semințe proaspete de rodie.