Gătiți cartea: Obraji de vită înăbușiți cu rodie cu piure de dovlecei de nucă

Gătiți cartea: Obraji de vită înăbușiți cu rodie cu piure de dovlecei de nucă
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gatiti cartea: obrajii de vita cu rodie cu piure de dovleac ar putea fi o reteta uimitoare de incercat. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, dovlecei de nucă, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca, 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, și Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pat bucăți de carne de vită obraz uscat. Se condimentează cu sare și piper pe toate părțile și se dragează într-un strat ușor de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul într-o oală mare, sigură pentru cuptor sau cuptor olandez la foc mare până când uleiul începe să iasă. Scuturați excesul de făină și așezați obrajii de vită într-un singur strat pe fundul tigaiei (lucrând în loturi dacă este necesar). Se rumenesc pe fiecare parte până devin ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Îndepărtați obrajii de vită cu clești și puneți-i deoparte într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în tigaie (adăugând ulei suplimentar dacă fundul este foarte uscat) și transpirați la foc mic până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare și piper și răzuiește orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Întoarceți obrajii de vită în oală și adăugați vinul și o cană de suc de rodie. Aduceți doar la fierbere, amestecând. Acoperiți și transferați la cuptor pentru a fierbe timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Între timp, feliați dovleceii pe jumătate pe lungime și scoateți semințele. Ungeți cu generozitate o tavă de copt și așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos. Prăjiți aproximativ 1 oră în timp ce obrajii de vită se fierb sau până când vârfurile sunt moi la atingere și carnea de dedesubt este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Lăsați să se răcească și răzuiți carnea din piei cu o lingură.
8
Se transferă într-o cratiță și se adaugă untul, smântâna și câteva vârfuri de sare amestecând la foc mediu. Folosind un blender manual, procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Întoarceți oala cu obrajii de vită la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Transferați carnea de vită într-un vas separat cu grijă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Adăugați ceașca rămasă de suc de rodie și reduceți sosul la aproximativ jumătate, în funcție de cât de mult lichid este pentru început. Aranjați obrajii de vită pe o farfurie cu o lingură de piure de dovlecei și acoperiți cu o oală sau două din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Se ornează cu semințe proaspete de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista