Gătiți cartea: oală fierbinte cu Cod negru și lapte de soia (Tonyu nabe)
Gatiti cartea: Black Cod și lapte de soia Hot Pot (Tonyu Nabe) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $7.42 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 404 calorii, 41G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați tofu, rădăcină de wasabi, Shinshu Shiro miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gatiti cartea: susan negru Otsu, Gatiti cartea: Cupcakes de fund negru, și Gatiti cartea: cookie-uri alb-negru.
Instrucțiuni
Sareți ușor peștele pe ambele părți și puneți-l la frigider, acoperit slab, timp de 1 oră. (Această întărire ajută la concentrarea aromei sale.)
Îndepărtați peștele, ștergeți excesul de umiditate de pe suprafața sa cu un prosop de hârtie și tăiați-l în bucăți de 3/4 inch. Pune deoparte.
Tăiați capul inferior al varzei napa, separați frunzele și clătiți bine pentru a îndepărta murdăria, în special la tulpini. Se usucă.
Așezați o frunză de varză plat pe o tăietură. Începând de la capătul tulpinii albe, tăiați frunza pe o diagonală ascuțită în bucăți de 2 inci lățime. (
Tăierea frunzei într-un unghi expune mai multă suprafață pentru absorbția bulionului.) Segmentați partea verde a frunzei în jumătate sau treimi, pentru a face bucăți de mărimea mușcăturii. Repetați cu frunzele rămase.
Clătiți, uscați și îndepărtați orice frunze moarte de pe negi. Tăiați rădăcina și tăiați albii și verdeața într-un unghi pentru a forma bucăți de 2 inci.
Se scurge, se usucă și se împarte tofu în 4 blocuri.
Ștergeți orice murdărie de pe enoki și shimeji cu un prosop de hârtie umed. Tăiați rădăcina și separați ciupercile.
Clătiți și uscați frunzele mizuna. Tăiați frunzele și tăiați tulpinile în bucăți de 2 inci.
Gatiti somen folosind instructiunile pachetului.
Pregătiți bulionul combinând laptele de soia, dashi, 1/2 linguriță de sare și Shiro miso într-un castron, amestecând pentru a se amesteca bine. Rezervă.
Adăugați varza, negi, tofu, ciupercile enoki și ciupercile shimeji într-o oală fierbinte, aranjând fiecare ingredient în ciorchini îngrijite separate.
Acoperiți oala fierbinte și aduceți-o la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute. Fii cu ochii pe ingredientele tale în timp ce gătesc. Dacă este necesar, apăsați-le în bulion în timp ce fierb, astfel încât să se braconeze uniform.
Descoperiți oala și aranjați feliile de cod negru deasupra celorlalte ingrediente. Se fierbe la foc mic până când peștele este gătit, 3 până la 5 minute. Îndepărtați orice gunoi care se acumulează pe suprafața bulionului.
Adăugați mizuna și fierbeți încă 1 minut.
Transferați oala fierbinte pe masa de luat masa.
Serviți ingredientele împreună cu bulionul în boluri mici, accentuate fiecare bol cu wasabi.
După ce majoritatea ingredientelor din oala fierbinte au fost consumate și rămâne doar bulionul, terminați bulionul făcând un shime de somen.
Adăugați somenul pre-gătit în bulion și aduceți la fierbere la foc mediu. De îndată ce oala fierbinte fierbe, opriți focul.
Serviți tăiței și bulionul în boluri individuale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.