Gătiți cartea: Lasagna cu ciuperci sălbatice și spanac
Gatiti cartea: ciuperci sălbatice și spanac Lasagnan este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 624 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți vin madeira, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: Lasagna cu Ricottan de conopida prajita si spanac, Gatiti cartea: orez sălbatic cu pecan portocaliu, și Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați jumătate de usturoi; gatiti pana devine auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați jumătate din frunzele de spanac, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare. Repetați cu o altă lingură de unt și usturoiul și spanacul rămas. Când spanacul este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți pentru a extrage tot lichidul. Tăiați aproximativ spanacul; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați ricotta, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați o treime din ciuperci; se condimentează cu 1 linguriță de sare și piper de linguriță. Gatiti pana cand ciupercile se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se toarnă Cupa madeira în tigaia fierbinte cu ciuperci și se folosește o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite gătite pe tigaie. Gatiti ciupercile pana cand lichidul aproape s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Madeira
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați ciupercile într-un castron mediu. Repetați cu încă 2 linguri de unt, o altă treime din ciuperci și Cupa Madeira. (Rezervați ciupercile rămase și Madeira pentru topping.) Se amestecă două treimi din pătrunjelul tocat cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Madeira
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți 1 litru de lapte. Topiți 1 unt de băț într-o cratiță medie la foc mediu. Când untul bulează, presărați făina; gatiti, batand constant, pana cand amestecul buleaza si devine gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
11
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, nucșoară și ceașcă de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Răspândiți cupa de sos din sos în partea de jos a unei tigaie de prăjire de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Așezați un strat de foi de lasagna în tigaie, tundând pentru a se potrivi; întindeți 1 cană de amestec de spanac, 1 cană de amestec de ciuperci și ceașcă de sos de sos deasupra foilor de lasagna. Repetați straturile de mai multe ori. Pentru ultimul strat, așezați foi de lasagna deasupra;întindeți ceașcă de sos peste foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se presară cu restul de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Coaceți până când partea de sus este maro auriu, 1 până la 1 ore de la.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
6
Chiar înainte de servire, topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați treimea rămasă din ciupercile nefierte; condimentează cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana devin aurii si fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați restul de 1/4 cană Madeira și amestecați cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți gătite de pe fundul tigaiei. Se amestecă pătrunjelul proaspăt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Madeira
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană rezervată de sos cu restul de 1/2 cană de lapte. La foc mediu, bateți până se încălzește și se omogenizează. Puneți ciupercile fierte peste fiecare porție sau serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant