Gătiți cartea: Lasagna cu ciuperci sălbatice și spanac

Gătiți cartea: Lasagna cu ciuperci sălbatice și spanac
Gatiti cartea: ciuperci sălbatice și spanac Lasagnan este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 624 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți vin madeira, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Gatiti cartea: Lasagna cu Ricottan de conopida prajita si spanac, Gatiti cartea: orez sălbatic cu pecan portocaliu, și Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați jumătate de usturoi; gatiti pana devine auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați jumătate din frunzele de spanac, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare. Repetați cu o altă lingură de unt și usturoiul și spanacul rămas. Când spanacul este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți pentru a extrage tot lichidul. Tăiați aproximativ spanacul; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ricotta, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați o treime din ciuperci; se condimentează cu 1 linguriță de sare și piper de linguriță. Gatiti pana cand ciupercile se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Se toarnă Cupa madeira în tigaia fierbinte cu ciuperci și se folosește o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite gătite pe tigaie. Gatiti ciupercile pana cand lichidul aproape s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați ciupercile într-un castron mediu. Repetați cu încă 2 linguri de unt, o altă treime din ciuperci și Cupa Madeira. (Rezervați ciupercile rămase și Madeira pentru topping.) Se amestecă două treimi din pătrunjelul tocat cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
MadeiraMadeira
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți 1 litru de lapte. Topiți 1 unt de băț într-o cratiță medie la foc mediu. Când untul bulează, presărați făina; gatiti, batand constant, pana cand amestecul buleaza si devine gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, nucșoară și ceașcă de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Răspândiți cupa de sos din sos în partea de jos a unei tigaie de prăjire de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați un strat de foi de lasagna în tigaie, tundând pentru a se potrivi; întindeți 1 cană de amestec de spanac, 1 cană de amestec de ciuperci și ceașcă de sos de sos deasupra foilor de lasagna. Repetați straturile de mai multe ori. Pentru ultimul strat, așezați foi de lasagna deasupra;întindeți ceașcă de sos peste foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu restul de brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Coaceți până când partea de sus este maro auriu, 1 până la 1 ore de la.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
6
Chiar înainte de servire, topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați treimea rămasă din ciupercile nefierte; condimentează cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti pana devin aurii si fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați restul de 1/4 cană Madeira și amestecați cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți gătite de pe fundul tigaiei. Se amestecă pătrunjelul proaspăt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană rezervată de sos cu restul de 1/2 cană de lapte. La foc mediu, bateți până se încălzește și se omogenizează. Puneți ciupercile fierte peste fiecare porție sau serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Serviți lasagna fierbinte cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate60
Revista