Gătiți cartea: găuri de gogoși cu lapte condimentat
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că dă-i lui Cook cartea: Spiced Buttermilk Donut Holes o încercare. Această rețetă servește 60 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ulei de șofrănel, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Gatiti cartea: Prosciutto si pepene galben cu ulei de masline condimentat, și Gatiti cartea: briose de dovleac condimentate cu Pepitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul într-o cratiță grea de 3 sau 4 litri. Introduceți o bomboană sau un termometru cu citire instantanee în ulei și încălziți uleiul la foc mediu până când se înregistrează 375 F. tapetați o foaie de copt cu un strat dublu de prosoape de hârtie.
Așezați o cană de zahăr într-un castron mic sau o pungă de plastic și adăugați 2 lingurițe de scorțișoară, 1/2 linguriță de nucșoară și 1/2 linguriță de ghimbir. Se amestecă sau se agită împreună până se omogenizează bine. Puneți acest zahăr condimentat deoparte în timp ce faceți găurile pentru gogoși.
Peste un castron de dimensiuni medii, cernem împreună făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, restul de 1/4 linguriță de scorțișoară și 1/4 linguriță de ghimbir.
Adăugați restul de 1/2 cană de zahăr, 1/2 linguriță de nucșoară și sarea și aruncați pentru a amesteca.
Bateți oul într-un castron mare.
Adăugați zeama, untul topit, coaja de lămâie și vanilia și bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în două etape, împăturind ușor împreună cu o spatulă de cauciuc până se amestecă bine.
Folosind o lingură rotundă de înghețată de 1 inch, așezați 5 sau 6 linguri de aluat în uleiul fierbinte. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana se rumenesc, turing o data.
Folosiți un skimmer sau o lingură cu fante pentru a îndepărta găurile de gogoși din ulei și așezați-le pe foaia de copt căptușită.
Lasă-le să se răcească ușor, apoi rulează-le în zahărul condimentat. Dacă zahărul condimentat se află într-o pungă de plastic, agitați 2 sau 3 găuri de gogoși la un moment dat în zahărul condimentat pentru a acoperi.
Așezați găurile de gogoși înapoi pe foaia de copt și răciți-le ușor. Repetați cu aluatul rămas.
Serviți găurile de gogoși calde sau la temperatura camerei.
Notă privind salvarea gogoșilor: deși găurile pentru gogoși se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcute, acestea se vor păstra timp de 3 zile. Păstrați-le pe o farfurie, bine acoperită cu folie de aluminiu. Acestea pot fi reîncălzite într-un cuptor de 350 litri F timp de 10 minute.