Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți
Gatiti cartea: daikon murat, morcov și castravete este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de până la 3 morcovi, oțet de orez, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi, Salată de castraveți murați și daikon, și Castraveți condimentați murați, morcovi și Daikon.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați morcovii, daikonul și castravetele cu sarea.
Scurgeți, stoarceți legumele pentru a scăpa de excesul de apă.
Puneți legumele într-o pungă de plastic resigilabilă.
Într-un castron mic, amestecați zahărul și oțetul de orez până când zahărul este complet dizolvat.
Adăugați legumele, împreună cu chili(es) (dacă utilizați). Sigilați punga, stoarcând orice aer.
Lăsați să stea cel puțin 1 oră.Cu cât legumele se marinează mai mult, cu atât vor avea mai mult gust. Mănâncă ca acompaniament la orice proteină la grătar. Taie grăsimea și introduce o textură crocantă plăcută cărnii fragede.
Note: cu cât tăietura legumei este mai subțire, cu atât va deveni mai moale în timpul decapării. Pentru murăturile instantanee de 1 oră, tăiați legumele subțiri, astfel încât să absoarbă aroma, dar să aibă totuși ceva crocant (vor fi ușor ofilite). Dacă doriți să faceți murăturile din timp, tăiați-le groase (1/4 inch sau mai mult) și murați-le cel puțin 3 zile sau până la 1 săptămână, la frigider.
Cu cât legumele stau mai mult în lichidul de decapare, cu atât textura este mai moale și aroma este mai pronunțată.