Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți

Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți
Gatiti cartea: daikon murat, morcov și castravete este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de până la 3 morcovi, oțet de orez, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi, Salată de castraveți murați și daikon, și Castraveți condimentați murați, morcovi și Daikon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați morcovii, daikonul și castravetele cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ridiche DaikonRidiche Daikon
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți, stoarceți legumele pentru a scăpa de excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Puneți legumele într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul și oțetul de orez până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați legumele, împreună cu chili(es) (dacă utilizați). Sigilați punga, stoarcând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
7
Lăsați să stea cel puțin 1 oră.Cu cât legumele se marinează mai mult, cu atât vor avea mai mult gust. Mănâncă ca acompaniament la orice proteină la grătar. Taie grăsimea și introduce o textură crocantă plăcută cărnii fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Note: cu cât tăietura legumei este mai subțire, cu atât va deveni mai moale în timpul decapării. Pentru murăturile instantanee de 1 oră, tăiați legumele subțiri, astfel încât să absoarbă aroma, dar să aibă totuși ceva crocant (vor fi ușor ofilite). Dacă doriți să faceți murăturile din timp, tăiați-le groase (1/4 inch sau mai mult) și murați-le cel puțin 3 zile sau până la 1 săptămână, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Cu cât legumele stau mai mult în lichidul de decapare, cu atât textura este mai moale și aroma este mai pronunțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista