Gătiți cartea: cookie-uri de Pace Mondială
Cook the Book: World Peace Cookies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, pudră de cacao, un magazin generos de 1/3 cană chipsuri de ciocolată cumpărate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Urile Păcii Mondiale, Cookie-Urile Păcii Mondiale, și Cookie-Urile Păcii Mondiale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem făina, cacao și bicarbonatul de sodiu împreună.
Lucrând cu un mixer cu suport, de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete, sau cu un mixer manual într-un castron mare, bateți untul la viteză medie până când este moale și cremos.
Adăugați ambele zaharuri, sarea și extractul de vanilie și bateți încă 2 minute.
Turnați ingredientele uscate, drapați un prosop de bucătărie peste mixerul standului pentru a vă proteja pe dvs. și bucătăria dvs. de făina zburătoare și pulsați mixerul la viteză mică de aproximativ 5 ori, o secundă sau două de fiecare dată. Aruncați o privire-dacă mai există multă făină pe suprafața aluatului, pulsați de câteva ori mai mult; dacă nu, scoateți prosopul. Continuând la viteză mică, amestecați încă aproximativ 30 de secunde, doar până când făina dispare în aluat-pentru cea mai bună textură, lucrați aluatul cât mai puțin posibil odată ce făina este adăugată și nu vă faceți griji dacă aluatul arată puțin sfărâmicios. Aruncați bucățile de ciocolată și amestecați doar pentru a încorpora.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru, adunați-l și împărțiți-l în jumătate. Lucrând cu o jumătate pe rând, modelați aluatul în bușteni cu diametrul de 1 1/2 inci. Înfășurați buștenii în folie de plastic și dați-i la frigider timp de cel puțin 3 ore. (Aluatul poate fi refrigerat până la 3 zile sau congelat până la 2 luni. Dacă ați înghețat aluatul, nu trebuie să—l dezghețați înainte de coacere-feliați buștenii în fursecuri și coaceți fursecurile cu 1 minut mai mult.)
Pregătirea pentru coacere: centrați un suport în cuptor și preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați două foi de copt cu pergament sau covorașe din silicon.
Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați buștenii în runde cu grosimea de 1/2 inch. (Este posibil ca rundele să se spargă pe măsură ce le tăiați—nu vă faceți griji, doar strângeți biții înapoi pe fiecare cookie.) Aranjați rundele pe foile de copt, lăsând aproximativ 1 inch între ele.
Coaceți fursecurile câte o coală timp de 12 minute—nu vor arăta gata și nici nu vor fi ferme, dar așa ar trebui să fie.
Transferați foaia de copt într-un suport de răcire și lăsați prăjiturile să se odihnească până când sunt doar calde, moment în care le puteți servi sau le puteți lăsa să ajungă la temperatura camerei.
Depozitare: ambalate etanș, fursecurile se vor păstra la temperatura camerei până la 3 zile; pot fi congelate până la 2 luni.