Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie

Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie
Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 2 și costă $1.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 602 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini, și Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați patru frigarui de lemn de 6 până la 8 inci în apă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Aprindeți grătarul / grătarul și lăsați cărbunii sau lemnul să se încălzească foarte mult (dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți la cel puțin 600 de metri cubi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Împărțiți ficatul în mod egal între cele 4 frigarui, apoi periați-le cu ulei și condimentați-le generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Grătar / grătar ficatul, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine și se fierbe, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică și amestecați sucul de lămâie și pătrunjelul. Când ficatul este fiert, periați bine sosul de lămâie peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Revista