Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie

Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 2 și costă $1.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 602 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini, și Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați patru frigarui de lemn de 6 până la 8 inci în apă timp de 30 de minute.
Aprindeți grătarul / grătarul și lăsați cărbunii sau lemnul să se încălzească foarte mult (dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți la cel puțin 600 de metri cubi.
Împărțiți ficatul în mod egal între cele 4 frigarui, apoi periați-le cu ulei și condimentați-le generos cu sare și piper.
Grătar / grătar ficatul, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine și se fierbe, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică și amestecați sucul de lămâie și pătrunjelul. Când ficatul este fiert, periați bine sosul de lămâie peste ele.