Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini. Această rețetă servește 4 și costă 27,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 553 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Gătitul la țară al Orecchiette din Italia cu Broccoli Rabe, și Gătitul la țară al ficatului de pui la grătar din Italia cu sos de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți cu grijă tulpinile din ciuperci și puneți capacele deoparte. Se toacă tulpinile și se amestecă cu pătrunjelul și usturoiul.
Folosind uleiul, ungeți cu generozitate părțile laterale și fundul unui vas de copt larg și superficial, cu un capac bine fixat. Aranjați cartofii în straturi suprapuse pe fundul vasului, sărând fiecare strat.
Presărați jumătate din amestecul de pătrunjel peste cartofi, apoi aranjați capacele de ciuperci, cu capacul în sus, într-un singur strat peste cartofi.
Presărați amestecul de pătrunjel rămas peste ciuperci.
Sigilați bine vasul de copt cu folie de aluminiu, apoi acoperiți vasul cu capacul său.
Coaceți până când cartofii și ciupercile sunt fragede, aproximativ 1 oră.