Gătit din Glossies: friptură de fustă la grătar și sandwich-uri de piper

Gătit de la Glossies: gratar Fusta friptură și piper sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cățel de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Sandvișuri cu friptură de fustă la grătar și ardei cu maioneză de porumb, Gătit din Glossies: smochine, brânză de capră și sandvișuri cu ceapă caramelizată, și Gătit din Glossies: paste de păr înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau încălziți tigaia din fontă la foc mare.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic. Pune deoparte.
Scoateți o parte din interiorul pâinii, formând cochilii groase.
Ungeți porumbul, ardeii, ceapa, părțile tăiate de pâine și fripturile cu ulei de măsline.
Se presară sare și piper. Grătiți legumele până la carbonizare și doar fragede și fripturile până la carbonizare și fierte până la mediu-rare, aproximativ 15 minute pentru porumb, 8 până la 10 minute pentru ardei și 5 până la 8 minute pentru ceapă, întorcându-se ocazional și 3 minute pe fiecare parte pentru fripturi.
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute. Pâinea la grătar, tăiată cu fața în jos, până se carbonizează, aproximativ 2 până la 3 minute.
Tăiați porumbul din știuleți; se adaugă în castron cu amestec de maioneză și se amestecă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Tăiați fripturile împotriva bobului în benzi groase de 1/2 până la 1/2 inch. Aranjați feliile de friptură, ardeii și ceapa peste jumătățile de jos ale pâinii. Puneți maioneza de porumb peste. Se acoperă cu pâine, apăsând ușor pentru a se compacta. (Dacă utilizați ciabatta, tăiați în 6 sandvișuri.)
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.