Gătit crab proaspăt

Gătit crab proaspăt
Gătit crab proaspăt ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 141 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 30 minute. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, lămâie, crenguță fiecare busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gătit plin de spirit: salată de Crab și citrice cu vinetă Verjus, Rulouri Proaspete De Crab, și Prăjituri de Crab cu lămâie proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face un stoc aromat numit bulion de curte. Tăiați aproximativ prazul, morcovii, ceapa, bățul de țelină și bulbul de fenicul. Puneți într-o cratiță mare sau oală cu usturoi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sarea de rocă, lămâia feliată, oțetul de vin alb, anasonul stelat și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Sare De RocăSare De Rocă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se adaugă 3 litri de apă, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 30 de minute. Se răcește și se strecoară lichidul într-un ulcior, aruncând legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Întoarceți lichidul în oală și aduceți-l înapoi la fierbere. Coborâți în crab și fierbeți timp de 12 minute pe kg, apoi lăsați să se răcească în oală până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pentru a pregăti crabul, așezați crabul pe spate și răsuciți ghearele din față cu vârf negru. Acestea conțin cea mai mare parte a cărnii albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Pune crabul pe spate cu ochii spre tine și, folosind ambele mâini, împinge în sus cele șase picioare. Apăsați cele două degete mari de fiecare parte a ochilor și împingeți poșeta (adică partea centrală a corpului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
7
Pe partea inferioară veți vedea un cerc de branhii cenușii cu pene numite degete pentru bărbați morți. Este esențial să le scoateți și să le aruncați. Nu ar trebui să fie mâncați. Apoi, folosind un cuțit greu, tăiați poșeta rotundă în patru. Acest lucru expune carnea albă, care poate fi aleasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Scoateți articulațiile din gheare și alegeți carnea cu o frigăruie sau cu un cuțit mic și ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Așezați ghearele mari pe un blat și acoperiți cu un prosop curat. Zdrobiți cu spatele unui cuțit greu sau ciocan până când coaja se fisurează. Ca metodă alternativă, așezarea unei plăci de lemn deasupra crabului, apoi lovirea plăcii cu un ciocan mare, funcționează bine. Îndepărtați coaja crăpată pentru a extrage carnea din interior. Există un os subțire al lamei în centru, care ar trebui aruncat fii atent, este ascuțit. De asemenea, puteți împinge carnea afară folosind degetele mari și degetele, verificând în același timp dacă există bucăți de coajă rătăcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Scoateți cele 6 picioare. Extragerea cărnii din picioare este dificilă, așa că, dacă nu aveți cu adevărat nevoie de carne, păstrați-le pentru o bisque.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BisqueBisque
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Pentru a verifica dacă nu a mai rămas nicio coajă în carnea albă de crab, presărați crabul peste o tavă metalică pe care o veți putea auzi dacă a rămas vreo coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
12
Folosind o linguriță, răzuiți carnea brună în interiorul carcasei corpului principal, atât moale, cât și tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Se pune într-o sită și se freacă într-un castron folosind spatele unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista