Gătit crab proaspăt ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 141 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 30 minute. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, lămâie, crenguță fiecare busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gătit plin de spirit: salată de Crab și citrice cu vinetă Verjus, Rulouri Proaspete De Crab, și Prăjituri de Crab cu lămâie proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți prin a face un stoc aromat numit bulion de curte. Tăiați aproximativ prazul, morcovii, ceapa, bățul de țelină și bulbul de fenicul. Puneți într-o cratiță mare sau oală cu usturoi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
Bulb De Fenicul
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sarea de rocă, lămâia feliată, oțetul de vin alb, anasonul stelat și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Chile Scotch Bonet, Tocat
Sare De Rocă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se adaugă 3 litri de apă, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 30 de minute. Se răcește și se strecoară lichidul într-un ulcior, aruncând legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Întoarceți lichidul în oală și aduceți-l înapoi la fierbere. Coborâți în crab și fierbeți timp de 12 minute pe kg, apoi lăsați să se răcească în oală până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Pentru a pregăti crabul, așezați crabul pe spate și răsuciți ghearele din față cu vârf negru. Acestea conțin cea mai mare parte a cărnii albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Pune crabul pe spate cu ochii spre tine și, folosind ambele mâini, împinge în sus cele șase picioare. Apăsați cele două degete mari de fiecare parte a ochilor și împingeți poșeta (adică partea centrală a corpului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
7
Pe partea inferioară veți vedea un cerc de branhii cenușii cu pene numite degete pentru bărbați morți. Este esențial să le scoateți și să le aruncați. Nu ar trebui să fie mâncați. Apoi, folosind un cuțit greu, tăiați poșeta rotundă în patru. Acest lucru expune carnea albă, care poate fi aleasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți articulațiile din gheare și alegeți carnea cu o frigăruie sau cu un cuțit mic și ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Așezați ghearele mari pe un blat și acoperiți cu un prosop curat. Zdrobiți cu spatele unui cuțit greu sau ciocan până când coaja se fisurează. Ca metodă alternativă, așezarea unei plăci de lemn deasupra crabului, apoi lovirea plăcii cu un ciocan mare, funcționează bine. Îndepărtați coaja crăpată pentru a extrage carnea din interior. Există un os subțire al lamei în centru, care ar trebui aruncat fii atent, este ascuțit. De asemenea, puteți împinge carnea afară folosind degetele mari și degetele, verificând în același timp dacă există bucăți de coajă rătăcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Crabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Scoateți cele 6 picioare. Extragerea cărnii din picioare este dificilă, așa că, dacă nu aveți cu adevărat nevoie de carne, păstrați-le pentru o bisque.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bisque
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Pentru a verifica dacă nu a mai rămas nicio coajă în carnea albă de crab, presărați crabul peste o tavă metalică pe care o veți putea auzi dacă a rămas vreo coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
12
Folosind o linguriță, răzuiți carnea brună în interiorul carcasei corpului principal, atât moale, cât și tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Se pune într-o sită și se freacă într-un castron folosind spatele unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.