Gătește cartea: Boston Butt gătit ca șunca
Gatiti cartea: Boston Butt fierte ca sunca ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 231 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, vermut, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Boston Cream Pie, Gatiti cartea: Boston 'coapte' fasole, și Gătiți cartea: soldați de praz gătit lent cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea, ștergeți-o uscată și aduceți-o la temperatura camerei. Uitați-vă bine la carne și, dacă nu este compactă și uniformă, legați-o într-un pachet îngrijit folosind sfoară de bucătărie. Pune-l deoparte. Alegeți un recipient cu capac suficient de mare pentru a ține carnea de porc și saramura în interior.
Se amestecă împreună sarea kosher, zahărul brun, cuișoarele și suficientă apă fierbinte de la robinet pentru a dizolva sarea și zahărul.
Turnați acel lichid peste carnea din recipient și adăugați apă rece pentru a acoperi.
Lăsați carnea să stea, la frigider, toată ziua sau peste noapte. Când sunteți gata să gătiți, scoateți carnea din saramură, clătiți-o bine și ștergeți-o uscată. Sareți ușor și piperați carnea și așezați-o pe un suport într-o tigaie, cu grăsime în sus.
Topiți untul la foc mic și gătiți ușor usturoiul până când este parfumat, dar nu colorat.
Se toarnă peste carne și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. prăjiți carnea timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 300 F și începeți să ungeți carnea cu vermut la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva. Carnea ar trebui să gătească cel puțin 20 de minute pe kilogram, aproximativ 1 oră suplimentară sau până când înregistrează o temperatură internă de 150 de litri F pe un termometru cu citire instantanee.
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a o felia și a o servi cu sucurile de tigaie.