Găluște de pui și lămâie
Găluște de pui și Lemongrass ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 14 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 49 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Lemongrass Gyoza (Autocolante De Oală / Găluște), Supă de lămâie miso înainte cu găluște de ciuperci, și Găluște de somon chili prăjit Thailandez în bulion de nucă de cocos Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mediu.
Adăugați apa într-un flux constant, amestecând până se formează un aluat zdrențuit. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Presărați aluatul cu făină, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Într-un castron mare, frământați puiul cu varza, cilantro, lemongrass, arpagic, ghimbir, usturoi și ou și sare.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară și praf cu făină. Pătrundeți aluatul de găluște. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați fiecare bucată de aluat într-o frânghie de 12 inci.
Tăiați fiecare frânghie în 12 bucăți și rotiți-o în bile; se presară cu făină. Lucrul cu 5 sau 6 bile la un moment dat, rola la 3 runde de 1/2 inch.
Periați excesul de făină de pe runde. Puneți 1 lingură de umplutură în centrul fiecărei runde. Aduceți părțile laterale ale ambalajului; apăsați și încrețiți marginile pentru a sigila umplutura. Ridicați fiecare găluște de marginea plisată, transferați-o pe foaia de copt și apăsați ușor pentru a aplatiza. Repetați cu aluatul rămas.
Într-o tigaie antiaderentă foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei. Aranjați jumătate din găluște în tigaie, cu marginea plisată în sus. Gatiti la foc mare pana cand fundul se rumeneste usor, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie, acoperiți și gătiți până când apa se evaporă și găluștele sunt fierte, cu aproximativ 5 minute mai mult. Descoperiți și gătiți până când fundul este bine rumenit, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați găluștele pe o farfurie. Gatiti galustele ramase in uleiul ramas si serviti.