Găluștele de porc și creveți în stil cantonez necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 60 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți în stil cantonez și varză Napa, Carne De Porc La Grătar În Stil Cantonez, și Găluște De Orez Lipicioase Cantoneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați carnea de porc, năsturelul, castanele de apă, ceapa verde, sosul de stridii, uleiul de susan, usturoiul, sosul de soia, piperul alb măcinat și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb Măcinat
Castane De Apă
Sos De Stridii
Ceapa Verde
Ulei De Susan
Nasturel
Sos De Soia
Usturoi
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați 1/2 linguriță din această umplutură pe fiecare piele de găluște.
3
Așezați 1 creveți pe umplutură, udați ușor marginea pielii de găluște, pliați și ciupiți cu degetele pentru a forma un sigiliu până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Pentru a găti: tigaie prăjiți găluștele într-o tigaie mare la foc mediu cu ulei timp de 15 minute, întorcându-se la jumătate sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți-le într-o oală cu apă clocotită timp de 10 minute; se scurge și se servește în bulion fierbinte de pui.