Găluște de porc cu sos picant
Găluște de porc cu sos picant scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 75 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Dacă aveți apă, castane de apă, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Găluște cu flori de porc la cuptor cu sos de soia cu ghimbir, Murături Prăjite Și Sos Picant, și Găluște Asiatice Cu Sos De Scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă până se omogenizează.
Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a nu se usca), lingurați aproximativ 1 linguriță de umplere în centrul fiecărui ambalaj. Umpleți marginile ambalajului cu apă. Aduceți 2 colțuri opuse împreună, ciupind punctele împreună pentru a sigila. Aduceți cele 2 colțuri rămase în centru; ciupiți punctele pentru a sigila. Prindeți 4 margini împreună pentru a sigila.
Așezați gălușca, cu cusătura în sus, pe un platou. Repetați procedura cu ambalajele rămase și umplerea pentru a forma 60 de găluște. Înveliți găluște cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aranjați 15 găluște, cu cusătura în sus, în tigaie; gatiti 30 de secunde sau pana se rumeneste.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și gătiți 1 minut sau până când lichidul se evaporă.
Scoateți găluștele din tigaie; păstrați la cald. Repetați procedura cu găluștele rămase și apă.
Se servește imediat cu sos picant.