Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați găluște de piersici cu cremă de coniac. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 963 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coniac, scurtare, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Găluște de piersici cu sos de cremă de vanilie, Tort de rachiu de piersici pentru # BundtBakers, și Brandy și condimente piersici conserve-Lisa Sizemore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați patiseria într-o minge; rezervați o treime din patiserie. Formați aluatul rămas în turtit rotund pe suprafața ușor făinată. Cu sucitor cu făină, rulați în pătrat de 14 inci; tăiat în 4 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Rulați patiseria rezervată în dreptunghi de 14x7 inci; tăiat în 2 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați 1 jumătate de piersică, cu partea plată în sus, pe fiecare pătrat. Într-un castron mic, amestecați stafidele și nucile; lingura în centrul fiecărei jumătăți de piersici. Se acoperă cu jumătățile de piersici rămase. Umeziți colțurile pătratului; aduceți 2 colțuri opuse de patiserie peste piersici și apăsați colțurile împreună. Îndoiți părțile laterale ale colțurilor rămase; aduceți colțurile în sus peste piersică și apăsați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați găluștele într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul brun și 1 1/3 căni de apă până la fierbere, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat. Se toarnă cu grijă în jurul găluștelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Coaceți aproximativ 40 de minute, lingând siropul în tigaie peste găluște cu aproximativ 5 minute înainte ca găluștele să fie gata, până când patiseria este maro și piersicile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Într-o cratiță de 2 litri, bateți oul cu sârmă până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
11
Adăugați frișcă și zahăr granulat; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă coniac.