Găluște de pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1050 calorii, 9g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, scorțișoară măcinată, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Pere, Găluște De Pere Melba, și Pere Găluște ~ În Spatele Cortinei Desert Provocare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; se taie scurtarea în amestec de făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Adăugați treptat lapte, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 până la 5 ori. Formați într-un buștean de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Tăiați jurnalul în bucăți de 6 (2 inci). Formați fiecare într-un disc și rotiți fiecare într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Cojiți pere, rezervând coji. Core fiecare pere din partea de jos, lăsând top 2 inci și tulpini intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 2 ingrediente; lingura aproximativ 1 1/2 lingura. amestec de zahăr brun în fiecare cavitate de pere, apăsând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Presărați amestecul de zahăr rămas în centrul cercurilor de patiserie (aproximativ 1 1/2 lingură. fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
8
Așezați 1 pere în centrul fiecărui cerc de patiserie. Puneți pere cu 1/4 cană de unt înmuiat. Apăsați aluatul în jurul perelor cu palmele mâinilor, sigilând în jurul tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Coaceți la 375 timp de 40 până la 50 de minute, ecranând cu folie de aluminiu după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Aduceți zahărul granulat, următoarele 3 ingrediente, cojile de pere rezervate și 1 1/2 căni de apă la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jumătăți De Pere în Sirop
12
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat