Găluște De Mere

Găluște De Mere
Găluște de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 812 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Mere, Găluște De Mere, și Găluște De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați untul, folosind un blender sau o furculiță de patiserie, până când particulele au dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, amestecand bine cu furculita pana cand toata faina este umezita. Adunați aluatul împreună și apăsați-l într-un dreptunghi de 6x4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
4
Presărați ușor făina peste o tăietură sau blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați 1/3 din aluat cu un cuțit; pus deoparte. Pe suprafața făinoasă, așezați 2/3 din aluat. Aplatizați aluatul uniform, folosind mâinile sau un sucitor, într-un pătrat de 14 inci; tăiat în 4 pătrate. Aplatizați restul de 1/3 din aluat într-un dreptunghi de 14x7 inci; tăiat în 2 pătrate. Veți avea 6 pătrate de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
6
Scoateți capătul tulpinii din fiecare măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Așezați mărul pe o tăietură. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați în jurul miezului împingând cuțitul drept în jos până la fundul mărului și trageți în sus. Mutați cuțitul și faceți următoarea tăietură. Repetați până când ați tăiat în jurul miezului mărului. Împingeți miezul din măr. (Sau scoateți miezurile cu un corer de mere.) Curățați merele cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Apple CorerApple Corer
CuțitCuțit
8
Așezați 1 măr în centrul fiecărui pătrat de aluat. Într-un castron mic, amestecați stafidele și nucile. Umpleți centrul fiecărui măr cu amestec de stafide. Umeziți colțurile fiecărui pătrat cu o cantitate mică de apă; aduceți 2 colțuri opuse de aluat peste măr și apăsați colțurile împreună. Îndoiți părțile laterale ale colțurilor rămase; aduceți colțurile peste măr și apăsați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MărMăr
AluatAluat
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați găluștele într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
10
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul brun și 1 1/3 căni de apă până la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Turnați cu grijă siropul de zahăr în jurul găluștelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop SimpluSirop Simplu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Coaceți aproximativ 40 de minute, lingând siropul peste mere de 2 sau 3 ori, până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește cald sau răcit cu sirop din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista