Găluște de jad cu sos de soia-susan
Găluște de jad cu sos de soia-susan este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă verde, oțet de orez, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Găluște de creveți cu sos de susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Găluște De Yam Și Busuioc Cu Sos De Scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic pentru a se amesteca.
Se toacă fin ghimbirul și usturoiul în robotul de bucătărie.
Adăugați sparanghel și următoarele 5 ingrediente; folosind porniri/opriri, procesați până când sparanghelul este tocat mărunt, dar nu este curățat.
Presărați foaia de copt cu făină.
Așezați 1 înveliș wonton pe suprafața de lucru. Lingură 2 lingurițe amestec de sparanghel în centru. Umeziți marginile ambalajului cu apă; adunați colțurile împreună peste umplutură. Răsuciți marginile ambalajului împreună, închizând complet umplutura.
Așezați găluște pe foaia de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Sosul și găluștele pot fi făcute cu 8 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Așezați suportul pentru aburi într-o oală mare.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a ajunge la adâncimea de 1/2 inch. Raft cu aburi de linie cu frunze de salată. Aduceți apă la foc mic. Lucrând în loturi, aranjați găluște una lângă alta (dar nu atingeți) pe raft. Acoperiți și aburiți 15 minute.
Serviți găluște cu sos de scufundare.