Găluște de jad cu sos de soia-susan

Găluște de jad cu sos de soia-susan
Găluște de jad cu sos de soia-susan este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă verde, oțet de orez, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Găluște de creveți cu sos de susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Găluște De Yam Și Busuioc Cu Sos De Scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se toacă fin ghimbirul și usturoiul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați sparanghel și următoarele 5 ingrediente; folosind porniri/opriri, procesați până când sparanghelul este tocat mărunt, dar nu este curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Presărați foaia de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați 1 înveliș wonton pe suprafața de lucru. Lingură 2 lingurițe amestec de sparanghel în centru. Umeziți marginile ambalajului cu apă; adunați colțurile împreună peste umplutură. Răsuciți marginile ambalajului împreună, închizând complet umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
5
Așezați găluște pe foaia de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Sosul și găluștele pot fi făcute cu 8 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Așezați suportul pentru aburi într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a ajunge la adâncimea de 1/2 inch. Raft cu aburi de linie cu frunze de salată. Aduceți apă la foc mic. Lucrând în loturi, aranjați găluște una lângă alta (dar nu atingeți) pe raft. Acoperiți și aburiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți găluște cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista