Găluște De Creveți Aburit
Dacă 28 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., găluște de creveți aburit ar putea fi un extraordinar lactate gratuit și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 36 de porții cu 35 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, scallions, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Găluște de porc și creveți aburite, Găluște de creveți și ciuperci aburite pentru Anul Nou Chinezesc, și Găluște aburit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ușor albusul de ou într-un castron mare.
Adăugați creveții, jicama, scallions, amidon de porumb, vin de orez, ulei de susan, 3/4 linguriță de sare, zahărul și piperul. Se amestecă bine până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 1 minut; acoperiți și refrigerați până la foarte rece, aproximativ 1 oră.
Setați 1 înveliș de găluște pe o suprafață curată (păstrați restul acoperit cu un prosop de hârtie umed, astfel încât să nu se usuce). Se amestecă amestecul de creveți, apoi se scoate 1 linguriță cu vârf pe centrul ambalajului. Îndepărtați un deget într-o ceașcă de apă rece și umeziți marginile ambalajului. Îndoiți în jumătate și apăsați marginile împreună pentru a sigila; transferați pe o foaie de copt. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed în timp ce formați găluștele rămase.
Umpleți o tigaie mare antiaderentă cu 1/4 inch de apă și aduceți la fierbere. Lucrând în loturi, adăugați găluștele și aranjați într-un singur strat, acoperiți și lăsați aburul până la fiert, aproximativ 5 minute. (Dacă apa se evaporă înainte ca găluștele să fie complet fierte, adăugați încă 2 linguri în tigaie.) Transferați cu grijă găluștele pe o farfurie de servire.
Combinați 3 linguri sos ponzu, 1 linguriță sos de soia, 1/2 linguriță ulei de susan și 1 scallion tocat într-un bol mic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.