Găluște De Creveți Aburit

Găluște De Creveți Aburit
Dacă 28 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., găluște de creveți aburit ar putea fi un extraordinar lactate gratuit și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 36 de porții cu 35 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, scallions, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Găluște de porc și creveți aburite, Găluște de creveți și ciuperci aburite pentru Anul Nou Chinezesc, și Găluște aburit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ușor albusul de ou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveții, jicama, scallions, amidon de porumb, vin de orez, ulei de susan, 3/4 linguriță de sare, zahărul și piperul. Se amestecă bine până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 1 minut; acoperiți și refrigerați până la foarte rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Vin De OrezVin De Orez
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
JicamaJicama
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Setați 1 înveliș de găluște pe o suprafață curată (păstrați restul acoperit cu un prosop de hârtie umed, astfel încât să nu se usuce). Se amestecă amestecul de creveți, apoi se scoate 1 linguriță cu vârf pe centrul ambalajului. Îndepărtați un deget într-o ceașcă de apă rece și umeziți marginile ambalajului. Îndoiți în jumătate și apăsați marginile împreună pentru a sigila; transferați pe o foaie de copt. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed în timp ce formați găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Umpleți o tigaie mare antiaderentă cu 1/4 inch de apă și aduceți la fierbere. Lucrând în loturi, adăugați găluștele și aranjați într-un singur strat, acoperiți și lăsați aburul până la fiert, aproximativ 5 minute. (Dacă apa se evaporă înainte ca găluștele să fie complet fierte, adăugați încă 2 linguri în tigaie.) Transferați cu grijă găluștele pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Sos De Scufundare Ponzu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
6
Combinați 3 linguri sos ponzu, 1 linguriță sos de soia, 1/2 linguriță ulei de susan și 1 scallion tocat într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PonzuSos Ponzu
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Fotografie de Kang Kim

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista