Găluște De Cireșe

Găluște De Cireșe
Găluște de cireșe ia în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Găluște De Cireșe-Piersici, Găluște De Cireșe Și Brânză Dulce, și Găluște De Cireșe Și Brânză Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați cireșele cu suc, 3/4 cană zahăr și apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-un castron mic, combinați făina, praful de copt, coaja de lămâie, sarea și zahărul rămas. Se amestecă laptele și untul până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Picătură de linguri pe amestec de cireșe la foc mic. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista