Găluște de cartofi cu brânză de capră
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Găluștele de cartofi cu brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, cartofi, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Brânză de capră și tartă de cartofi noi, Gratin de cartofi cu brânză de capră, și Triunghiuri De Brânză De Cartofi Și Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încingeți cartofii și stoarceți lichidul.
Se amestecă cu piure de cartofi și se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Se amestecă brânza de capră cu miere și ierburi și se lasă deoparte.
Separați cartofii în 10 movile.
Se pune în mână și se aplatizează. Puneți 1 linguriță de amestec de brânză în centru și prindeți marginea pentru a închide.
Umpleți un vas de sos 1/2 mod cu ulei de arahide.
Încălziți uleiul la 325 grade F și prăjiți găluștele până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.