Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci
Găina de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 721 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, apă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci, Orez sălbatic prăjit cu ciuperci-Barbara Tropp - 50 schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare, și Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Orez Sălbatic Și Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, un vârf de sare și apa la fiert într-o cratiță cu capac. Reduceți căldura, acoperiți cu un capac și fierbeți orezul sălbatic până când boabele se deschid, 45 până la 50 de minute. Umpleți apa dacă este necesar. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute pentru a absorbi apa.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține găina de vânat.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie și gătiți și amestecați ciupercile la foc mediu până când sunt parțial fierte și încep să-și dea sucul, 5 până la 8 minute. Se amestecă ciupercile și untul în orezul fiert.
Presărați găina de vânat, în interior și în exterior, cu condimente de pasăre, rozmarin și sare și piper. Umpleți ușor găina Cornish cu amestecul de orez sălbatic și legați picioarele împreună cu sfoară de gătit pentru a ține umplutura. Feliați 2 linguri de unt în bătăi mici și punctați-le în jurul păsării.
Coaceți pasărea în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 40 până la 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Scoateți găina de vânat din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.