Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci

Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci
Găina de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 721 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, apă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci, Orez sălbatic prăjit cu ciuperci-Barbara Tropp - 50 schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare, și Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Orez Sălbatic Și Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul, un vârf de sare și apa la fiert într-o cratiță cu capac. Reduceți căldura, acoperiți cu un capac și fierbeți orezul sălbatic până când boabele se deschid, 45 până la 50 de minute. Umpleți apa dacă este necesar. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține găina de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie și gătiți și amestecați ciupercile la foc mediu până când sunt parțial fierte și încep să-și dea sucul, 5 până la 8 minute. Se amestecă ciupercile și untul în orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați găina de vânat, în interior și în exterior, cu condimente de pasăre, rozmarin și sare și piper. Umpleți ușor găina Cornish cu amestecul de orez sălbatic și legați picioarele împreună cu sfoară de gătit pentru a ține umplutura. Feliați 2 linguri de unt în bătăi mici și punctați-le în jurul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Găini CornishGăini Cornish
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Coaceți pasărea în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 40 până la 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți găina de vânat din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista