Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci

Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci
Găina de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 721 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, apă, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci, Orez sălbatic prăjit cu ciuperci-Barbara Tropp - 50 schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare, și Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Orez Sălbatic Și Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul, un vârf de sare și apa la fiert într-o cratiță cu capac. Reduceți căldura, acoperiți cu un capac și fierbeți orezul sălbatic până când boabele se deschid, 45 până la 50 de minute. Umpleți apa dacă este necesar. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține găina de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie și gătiți și amestecați ciupercile la foc mediu până când sunt parțial fierte și încep să-și dea sucul, 5 până la 8 minute. Se amestecă ciupercile și untul în orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați găina de vânat, în interior și în exterior, cu condimente de pasăre, rozmarin și sare și piper. Umpleți ușor găina Cornish cu amestecul de orez sălbatic și legați picioarele împreună cu sfoară de gătit pentru a ține umplutura. Feliați 2 linguri de unt în bătăi mici și punctați-le în jurul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Găini CornishGăini Cornish
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Coaceți pasărea în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 40 până la 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți găina de vânat din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista