Găină de guineea cu vin roșu: Faraona al Vino Rosso
Găină de guineea cu vin roșu: Faraonan al Vino Rosso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.7 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 979 calorii, 43G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi noi, cârnați și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu), Brasato al vino rosso (carne de vită înăbușită în vin roșu), și Friptură de vită în vin roșu (Carni Arrosto al Vino Rosso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți untura la foc mare și adăugați ceapa și prazul. Gatiti la foc mare pana se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 5 minute. Condimentați bucățile de găină de guineea cu sare și piper și puneți-le în oală.
Presărați carnea cu făina și gătiți până când carnea este bine rumenită.
Adăugați vinul, grappa și nucșoara și dați la fiert. Reduceți la foc mic și gătiți până când carnea este gătită, aproximativ 30 de minute.
Scoateți carnea din oală și păstrați-o fierbinte.
Adăugați ciupercile, cartofii și cârnații și gătiți încă 15 minute, apoi amestecați untul, întoarceți carnea în tigaie pentru a se încălzi și serviți cu sosul stropit.