Găini Orientale
Găinile orientale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 723 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați găinile cornish, sherry, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 41 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cornish Joc Găini Orientale, Somon Oriental, și Slaw Oriental pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile sub apă rece; se usucă.
Așezați găinile într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Se toarnă marinada uniform sub piele și în interiorul găinilor. Acoperiți și răciți 4 ore.
Scurgeți; aruncați marinada.
Lucrând cu 1 găină la un moment dat, legați capetele picioarelor împreună cu sfoară.
Așezați găinile, cu carnea în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub găină. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 170, ungând ocazional.
Îndepărtați pielea și aruncați-o.