Găini Larrupin Cornish cu glazură de coniac portocaliu
Găinile Larrupin Cornish cu glazură de portocale-Brandy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1535 calorii, 93G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de găini cornish, concentrat de suc de portocale, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Glazură de arțar-brandy pentru găinile de vânat din Cornish, Găini De Vânat Cornish Cu Glazură De Piersici, și Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați gâturile și măruntaiele de la găini; rezervați pentru o altă utilizare sau aruncați. Clătiți găinile. Într-un castron mare, bateți berea, sosul de soia, 1/2 cană zahăr brun, melasă, usturoi, ghimbir, muștar uscat și piper negru până se omogenizează bine. Scufundați găinile în marinată; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 1 zi, întorcând găinile ocazional și scufundându-le în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pudră De Muștar
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Căni De Făină De Grâu
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Între timp, într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 litri, combinați concentratul de suc de portocale, restul de 1/4 cană de zahăr brun și rachiul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare și amestecați până când zahărul este dizolvat, 2 până la 4 minute. Utilizați cald sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Ridicați găinile din marinată (aruncați marinada) și puneți sânul într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Periați generos cu glazură de coniac portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400, perindând la fiecare 10 minute cu glazură, până când găinile sunt bogat rumenite și carnea la oasele sânilor și coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați găinile pe un platou sau farfurii și lăsați să stea într-un loc cald.
7
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați bulion, smântână și glazura rămasă de coniac portocaliu la tigaie și amestecați adesea la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite, până când lichidul este ușor îngroșat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Bețișoare De Covrig
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă într-un ulcior sau castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Garnisiți găinile cu felii de portocale, dacă doriți, și serviți cu sucuri de tigaie.