Găini Larrupin Cornish cu glazură de coniac portocaliu
Găinile Larrupin Cornish cu glazură de portocale-Brandy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1535 calorii, 93G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de găini cornish, concentrat de suc de portocale, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare sunt Glazură de arțar-brandy pentru găinile de vânat din Cornish, Găini De Vânat Cornish Cu Glazură De Piersici, și Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați gâturile și măruntaiele de la găini; rezervați pentru o altă utilizare sau aruncați. Clătiți găinile. Într-un castron mare, bateți berea, sosul de soia, 1/2 cană zahăr brun, melasă, usturoi, ghimbir, muștar uscat și piper negru până se omogenizează bine. Scufundați găinile în marinată; acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 1 zi, întorcând găinile ocazional și scufundându-le în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pachet Milk Duds
Pudră De Muștar
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4 Căni De Făină De Grâu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Între timp, într-o tigaie de 2 1/2 până la 3 litri, combinați concentratul de suc de portocale, restul de 1/4 cană de zahăr brun și rachiul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare și amestecați până când zahărul este dizolvat, 2 până la 4 minute. Utilizați cald sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Pachet Milk Duds
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Ridicați găinile din marinată (aruncați marinada) și puneți sânul într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Periați generos cu glazură de coniac portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400, perindând la fiecare 10 minute cu glazură, până când găinile sunt bogat rumenite și carnea la oasele sânilor și coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați găinile pe un platou sau farfurii și lăsați să stea într-un loc cald.
7
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați bulion, smântână și glazura rămasă de coniac portocaliu la tigaie și amestecați adesea la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite, până când lichidul este ușor îngroșat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă într-un ulcior sau castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Garnisiți găinile cu felii de portocale, dacă doriți, și serviți cu sucuri de tigaie.