Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate
Găinile de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate sunt un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1236 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coacăze, șalotă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale, Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze, și Legume Rădăcinoase Caramelizate Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o oală foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați rutabagas și următoarele 4 ingrediente; saut până când legumele sunt caramelizate și fragede, amestecând des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă în castane, usturoi, cimbru și; saut 5 minute. Condimentează generos cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, până când este încălzit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Castane
Rutabaga
Usturoi
Cimbru
1
Se amestecă 1/4 cană de cimbru, șalotă, ulei, coajă de portocală, usturoi și fructe de ienupăr zdrobite într-un castron mic pentru marinată. Frecați marinada peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Coaja De Portocala
Condimente Uscate Freca
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați găinile într-o tigaie mare; acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se toarnă 1 1/2 cană bulion în tigaie cu găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Presărați găinile cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți până când găinile sunt fierte și sucurile curg limpede când coapsele sunt străpunse cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Scoateți din cuptor. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă sucurile de tigaie de la găini într-o cratiță mică; adăugați coacăze uscate și restul de 1 lingură de cimbru. Se fierbe până când lichidul este redus la 1 cană, aproximativ 5 minute (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coacăze Uscate
Sos
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
8
Între timp, găinile se fierb până se rumenesc ușor, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 4 minute.
9
Așezați 1 jumătate de găină pe fiecare farfurie. Împărțiți legumele caramelizate între farfurii. Puneți sosul peste găini și serviți.