Găini de vânat cu Pesto freca și cartofi prăjiți
Nevoie de o curs principal fără gluten? Găinile de vânat cu frecare Pesto și cartofi prăjiți ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 761 calorii, 58G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Pesto Din Semințe De Dovleac, Găini De Vânat Prăjite, și Găini De Vânat Cornish Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usucă. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați pesto sub pielea slăbită. Apăsați ușor pielea pentru a asigura. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub găini.
Așezați găinile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Combinați cartofii, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, aruncând bine pentru a acoperi. Aranjați cartofii în jurul găinilor; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 180 și cartofii sunt fragede.
Scoateți găinile și cartofii din tigaie și acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Tăiați găinile în jumătate și acoperiți ușor cu folie.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga și tăiați cu atenție 1 colț de jos.
Scurgeți picăturile în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă în bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb, amestecând bine cu un tel.
Se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Serviți sosul cu găini și cartofi.
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.